Sunday, April 21, 2013

free traffic - Πώς μπορώ να αυξήσω την επισκεψιμότητα στο blog



Πως λειτουργεί το best4traffic.com;


Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στοbest4traffic.com μπορείτε να κάνετε Log In.






Πως συγκεντρώνω πόντους;
Για να συγκεντρώσετε πόντους πατάτε το View Advertisements και ανοίγει μια νέα σελίδα με κουτάκια που περιέχουν διάφορα κείμενα. Κάθε κουτάκι αντιστοιχεί και σε μια ιστοσελίδα. Όταν κάνετε λοιπόν κλικ σε ένα κουτάκι η ιστοσελίδα αυτή ανοίγει και το χρονόμετρο ξεκινάει. Όταν περάσουν 15 δευτερόλεπτα πατάτε το πλήκτρο close που υπάρχει πάνω απ'το χρονόμετρο και σας οδηγεί πάλι στη σελίδα με τα κουτάκια. Επαναλαμβάνετε όσες φορές θέλετε τα παραπάνω βήματα για να συγκεντρώσετε όσα δολάρια θέλετε.

Οι referrals παίζουν και εδώ πολύ σημαντικό ρόλο, οπότε δεν παραλείπουμε να προτείνουμε την υπηρεσία σε φίλους και γνωστούς, μέσω των links και των banners που βρίσκουμε στην επιλογή Promotion Tools.

Για κάθε κλικ που κάνουμε εμείς στην υπηρεσία, πληρωνόμαστε από 0,001$ μέχρι 0,05$, και για τους χρήστες που γράφτηκαν στην υπηρεσία χάρη σε εμάς πληρωνόμαστε μέχρι 0,003$ ανά κλικ.


Πως τοποθετώ τις σελίδες μου στο best4traffic.com;
Για να τοποθετήσετε τα link σας στο best4traffic.com επισκεφθείτε την σελίδα του λογαριασμού σας και κινηθείτε προς τα κάτω. Θα δείτε μια κεφαλίδα που λέειBuy Advertisements. Εκεί θα βρείτε την επιλογή Paid to Click Advertising. Κάνετε κλικ και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί δίνετε το link της σελίδας σας και το κείμενο και τον τίτλο που θέλετε να την συνοδεύει όταν εμφανίζετε στο κουτάκι της. Όταν τελειώσετε πατάτε Update. Η σελίδα σας θα αποσταλεί στην ομάδα του best4traffic.com και θα ενεργοποιηθεί μέσα σε μερικά λεπτά .


Αυτό ήταν όλο. Μόλις δημιουργήσατε μια νέα πηγή επισκεπτών για τις σελίδες σας.


Tα 30 πρώτα μέλη θα αναβαθμίσουν το
λογαριασμό τους δωρεαν==>best4traffic.com

▶ Share this article :
1 comment

kouzoulo.blogspot