Wednesday, February 27, 2013

Σοκ! Τη σκότωσε γιατί ήταν έγκυος στο παιδί του!


Νέα τροπή παίρνουν οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η Reeva Steenkamp, το μοντέλο που δολοφονήθηκε από τον διάσημο παραολυμπιονίκη Oscar Pistorius, ήταν έγκυος στο παιδί του!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Daily Star" η κοπέλα είχε αναφέρει στον Πιστόριους πως κυοφορούσε το παιδί τους αλλά εκείνος δεν την πίστεψε.

Πηγές από την Νότια Αφρική όπως και δημοσιογραφικές πηγές από τις ΗΠΑ, οι πληροφορίες θέλουν τον αθλητή να ήταν θυμωμένος από μηνύματα που φέρεται να υπήρξαν στο κινητό της συντρόφου της ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην σύντροφό της, τον νοτιοαφρικανό πρωταθλητή του ράγκμπι Francois Hougaard, γεγονός που τον εξόργισε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως αναφέρεται, ενώ του είπε πως είναι έγκυος, εκείνος δεν την πίστεψε.

Όσον αφορά τον Πιστόριους εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και εμμένει στην αρχική του εκδοχή, ότι νόμισε πως επρόκειτο για εισβολέα και γι' αυτό της επιτέθηκε.

Μάλιστα, ο αθλητής πραγματοποίησε μνημόσυνο σε ειδική, προσωπική τελετή για τον χαμό της αγαπημένης του, ενώ μέσω του εκπροσώπου του, ζήτησε από όλους να σεβαστούν το πένθος στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι όπως και το περιβάλλον του άτυχου μοντέλου.



              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot