Thursday, January 31, 2013

AΙΣΧΟΣ: Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται υποστηρίζει η παιδόφιλη - κτήνος στην κατάθεσή της


Φρίκη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση της σύλληψης 52χρονης καθηγήτριας ξένων γλωσσών, η οποία κατηγορείται ως αρχηγός παιδοφιλικού κινήματος στην Ελλαδα.



Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν η δασκάλα αντί να δηλώσει μετανιωμένη για τις πράξεις της, τους είπε με απίστευτη άνεση και ψυχραιμία «τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται».

Εκτός από τις υπηρεσίες του έρωτα που προσέφερε στα παιδιά η καθηγήτρια εμφανιζόταν και ως μέντιουμ και διατηρούσε ένα γραφείο «προβλέψεων» στην περιοχή της Ομόνοιας, κοντά στο σπίτι της.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της εντόπισαν 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, αλλά και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στις συνεδριάσεις, υλικό που θα χρησιμοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσει και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό τριών ατόμων.


Μία τηλεοπτική έρευνα στην Ολλανδία για γνωστό παιδόφιλο οδήγησε δημοσιογράφο στα ίχνη της 52χρονης καθηγήτριας. Δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την παιδόφιλο και ήρθε σε επαφή με την 52χρονη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα και η συλληφθείσα προέτρεψε τη δημοσιογράφο να έρθει σε ερωτική επαφή με ανήλικα αγόρια. Η δημοσιογράφος στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot