Friday, September 28, 2012

Αυτή είναι η σωσίας της Καρντάσιαν στο sex tape του Κέιν Γουέστ (pics)



Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία και του 2ου κλεμμένου sex tape του Κέιν Γουέστ, το σύνολο των ειδικευμένων στην hip hop βιομηχανία σάιτ επιμένουν ότι πρωταγωνίστρια και των δυο είναι η 25χρονη Monyy Mon, μοντέλο και -όπως φαίνεται- σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν....

Η ίδια η Monyy Mon, γνωστή στους κύκλους της hip hop για το «σεξαπίλ» της, βγαίνει και δηλώνει στo twitter ότι δεν είναι αυτή στο sex tape και πως σκοπεύει να κάνει μηνύσεις σε όσους συνεχίζουν να διαδίδουν αυτές τις «φήμες».

Παρότι είναι γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με τον Γουέστ ακριβώς το διάστημα που φέρεται να γυρίστηκαν αυτές οι sex tape.
Λίγο μετά δηλαδή από το sex tape της Καρντάσιαν το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 και με την οποία είχε κόλλημα από τότε ο Κέιν. Όπως είναι φανερό από την επιλογή μιας παρτενέρ που της μοιάζει εκπληκτικά.
Οι δικηγόροι του Γουέστ έχουν απαγορέψει την δημοσιεύση εικόνων ή βίντεο από τα sex tapes. Πάντως όσοι τα έχουν δει έχουν να λένε για την «αντοχή» του πολυπλατινένιου σταρ.



Κανε like τσάμπα είναι

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot