Saturday, September 29, 2012

Παράτησε 3 άντρες στην εκκλησία και στο τέλος παντρεύτηκε την γυναίκα που θα γινόταν κουμπάρα της!



Η 29χρονη Kerry De'ath άφησε αρχικά τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της Craig Smith λίγους μήνες πριν παντρευτούν. ...




Στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον 29χρονο Dave Futter, έμεινε μαζί του για 2,5 χρόνια και τον παράτησε όταν εκείνος της έκανε πρόταση. Και τέλος είχε σχέση με τον 29χρονο Nick Farmer, όρισαν ημερομηνία γάμου κι έστειλαν και τα προσκλητήρια! Όμως...


...Όλη η ζωή της άλλαξε, όταν η γυναίκα που θα γινόταν κουμπάρα στον γάμο της, η Sarah Woodford, βρήκε το θάρρος να της πει πως είναι ερωτευμένη μαζί της, έξι εβδομάδες μόλις πριν από τη μεγάλη μέρα!

Ξαφνικά και η ίδια ανακάλυψε πως δεν μπορούσε να βρει τον "κο τέλειο" γιατί έψαχνε για την... "κα τέλεια"! Στο Nick άργησε να πει την παραγματική αιτία του χωρισμού, για να πληγωθεί. Μετακόμισε στο σπίτι της Sarah κι εκείνη μετά από έξι μήνες της έκανε πρόταση γάμου.


Τελικά της είπε... ναι! Τελικά παντρεύτηκαν εκεί που είχε προγραμματιστεί ο προηγούμενος γάμος και η νύφη δήλωσε πως πρόκειται για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.


Πάντα πίστευε πως ήταν γραφτό να παντρευτεί με έναν άνδρα, γιατί ήθελε να είναι "φυσιολογική". Στην ιδέα όμως την έπιανε πανικός. Τελικά αυτό που έψαχνε ήταν μια γυναίκα...
gynaikes-gamos-01



Κανε like τσάμπα είναι

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot