Saturday, September 29, 2012

Πάνω από 1.700 προτάσεις γάμου δέχθηκε ομοφυλόφιλη κόρη Κινέζου μεγιστάνα!




Πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι ο Κινέζος μεγιστάνας Σέσιλ Τσάο πρόσφερε 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον παντρευτεί την 33χρονη ομοφυλόφιλη κόρη του Τζίτζι, έκανε τον γύρο του κόσμου.


Θορυβημένος από την φήμη ότι η αγαπημένη του κόρηπαντρεύτηκε την επί επτά χρόνια αγαπημένη της στη Γαλλία, τον ώθησε να κάνει την προσφοράελπίζοντας ίσως ότι κάποιος άνδρας θα καταφέρει να αλλάξει προφανώς τη φύση της Τζίτζι. Μάλιστα δήλωνε ότι δεν τον απασχολούσε αν ο ενδιαφερόμενος είναι φτωχός ή πλούσιος καθώς του αρκούσε να έχει απλά «καλή καρδιά».

Η όμορφη Τζίτζι με σπουδές αρχιτεκτονικής δεν είχε την ευκαιρία να απαντήσει δημόσια στην απίστευτη πρόταση του πατέρα της, μέχρι που πριν λίγες ώρες έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο. «Δε θύμωσα καθόλου. Αντιθέτως συγκινήθηκα από την ανακοίνωση του μπαμπά.

Ήταν ένας τρόπος να μου πει ότι με αγαπάει κι ότι πιστεύει πως αξίζω περισσότερα», είπε η Τζίτζι η οποία έλαβε πάνω από 1.700 ηλεκτρονικά μηνύματα από επίδοξους γαμπρούς.

Μπροστά στη κάμερα δε, αποκάλυψε και το περιεχόμενο μερικών από αυτών: «Ενδιαφέρομαι να παντρευτώ την κόρη σας, που τυγχάνει να είναι γκέι. Είμαι άνδρας και τυγχάνει να είμαι επίσης γκέι», έγραφε ένας από τους μνηστήρες, ενώ ένας δεύτερος έλεγε:

«Εχω ντουμπλάρει το σώμα του Τζορτζ Κλούνει, μπορεί να είμαι εγώ ο κατάλληλος που θα ικανοποιήσει τον πατέρα σου». Η ίδια με χιούμορ κι ευχάριστη διάθεσηπροθυμοποιήθηκε να απαντήσει σε όσα μηνύματα ήταν καλοπροαίρετα όμως όπως δήλωσε «πολλά από τα μηνύματα δεν τολμώ ούτε να τα ανοίξω».

Η 33χρονη θέλησε μάλιστα να εξηγήσει την ανάγκη του πατέρα της να την αποκαταστήσει με άνδρα λέγοντας ότι ο πατέρας της μεγάλωσε φτωχικά στην Σαγκάη πριν γίνει δισεκατομμυριούχος και δε βρήκε ποτέ την ιδανική για εκείνον γυναίκα, ενώ φημίζεται για τις κατακτήσεις του καθώς λέγεται ότι είχε 10.000 ερωμένες.

Δεν παραλείπει μάλιστα να αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή ούτε από την κινέζικη κοινωνία ούτε από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος προτιμά όπως αναφέρει το protothema.gr, η κόρη του να κρατά για τον εαυτό της τις προτιμήσεις της χωρίς να εκφράζεται δημόσια.

Παρά την τρυφερή της ωστόσο στάση απέναντι στον πατέρα της, τον παρακάλεσε χαριτολογώντας μέσα από τη σελίδα της στο Facebook να αποσύρει την προσφορά του«για το καλό της ψυχικής υγείας της οικογένειας, μπαμπά απόσυρε την προσφορά!» και του πρότεινε αστειευόμενη πάντα να την επαναφέρει όταν θα φτάσει τα ογδόντα και θα πάψει να είναι ελκυστική.

Κανε like τσάμπα είναι

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot