Sunday, July 29, 2012

Η τσάντα να γράφει Nike και το φερμουάρ Adidas!


Η τσάντα να γράφει Nike και το φερμουάρ Adidas! Ξεφτίλα! Προς έκπληξής τους οι αθλητές της ολυμπιακής αποστολής της Αιγύπτου, διαπίστωσαν ότι τους είχαν προμηθεύσει με μαϊμού αθλητικά προϊόντα για τους Ολυμπιακούς
του Λονδίνου! Η καταγγελία έγινε και εν συνεχεία το παραδέχθηκε και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αιγύπτου ενώ το θέμα έκανε το γύρο του κόσμου αφού αθλητές άρχισαν να κάνουν σχετικές αναφορές στο twitter!
Κάποιοι αναγκάστηκαν να ξοδέψουν έως και 2.000 λίρες για να αγοράσουν τον αυθεντικό εξοπλισμό, ο καθένας για το αγώνισμά του. To πιο εντυπωσιακό είναι οτι η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αιγύπτου αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας ότι το θέμα των μαϊμού προϊόντων είναι σαν την περίπτωση των πλαστών νομισμάτων. "Φταις εσύ εάν σου δώσουν πλαστό χαρτονόμισμα σε ένα μαγαζί;"
Χαρακτηριστικό ήταν κι ένα tweet αθλητή που έγραψε το εκπληκτικό: «Είναι αστείο: Η τσάντα γράφει Nike και το φερμουάρ Adidas!», αντιπροσωπευτικό της κατάστασης! 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot