Monday, July 30, 2012

Ανήλικη τουρκάλα γέννησε και παράτησε το βρέφος στο δρόμο!!!

Ανήλικη τουρκάλα γέννησε και παράτησε το βρέφος στο


Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στην Κωνσταντινούπολη μια 16χρονη τουρκάλα γέννησε την ώρα που περπατούσε σεδρόμο της Κωνσταντινούπολης,
στη γειτονιά Bağcılar και έκανε κάτι που φαντάζει εξωπραγματικό και πολύ λυπηρό.Παράτησε το ίδιο της το σπλάχνο στο δρόμο.Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που μετά το πρώτο σοκ κάλεσαν το ασθενοφόρο.Κάμερα ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψε τι ακριβώς έγινε γιατί διαφορετικά ακόμα η αστυνομία θα έψαχνε να βρει πως βρέθηκε το νεογέννητο στη μέση του δρόμου.Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τις πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας ενημέρωσε τους γονείς της ότι γεννάει και έτσι ετοιμάστηκαν να πάνε όλοι μαζί στο νοσοκομείο. Το κορίτσι όμως δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και ξεγέννησε στην κυριολεξία στο δρόμο.Μεγάλο ήταν το σοκ και για όσους είδαν την κάμερα ασφαλείας και παρατήρησαν ότι τόσο εκείνη όσο και οι γονείς της είδαν ατάραχοι το νεογέννητο να πέφτει και να μένει στο δρόμο και έφυγαν αμέριμνοι.

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot