Sunday, July 29, 2012

Θεοφάνια Παπαθωμά: Γιατί δάκρυσαν μαζί της 6.000 άνθρωποι στο Facebook; [φωτο]


Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά κατάφερε να συγκινήσει και να παρασύρει στο συναίσθημα 6.000 ανθρώπους με μια φωτογραφία και μια ανθρώπινη ιστορία με αίσιο τέλος.
Δες κι εσύ με τι τρόπο προκάλεσε δέος στους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook.

H ηθοποιός, μητέρα και η ίδια ενός μικρού αγοριού, δημοσίευσε στο προφίλ της την ιστορία δίδυμων αδελφών. Δύο νεογέννητα μωρά που κατάφεραν με ένα άγγιγμα ψυχής να σώσει ο ένας τον άλλον για να μην τους χωρίσει η ζωή…
Η Θεοφανία Παπαθωμά μας εξιστόρησε λεπτομερώς ότι  το ένα από τα δύο βρέφη ήταν έτοιμο να χάσει την ζωή του και την τελευταία στιγμή το έσωσε μια νοσοκόμα η οποία παρέκαμψε κάθε κανονισμό του νοσοκομείου, προκειμένου να σωθεί το μωρό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μάλιστα σχετική φωτογραφία η οποία αποτυπώνει τον δεσμό αίματος μεταξύ δύο αδελφών. Μια εικόνα χίλιες λέξεις συγκίνησης.
Σας παραθέτουμε το κείμενο της ιστορίας των βρεφών όπως ακριβώς μας την γνωστοποίησε μέσω Facebook η Θεοφανία Παπαθωμά γράφοντας  στον τοίχο της τα εξής:
“ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ…
Γεννήθηκαν δίδυμα με λίγα λεπτά διαφορά… Το ένα όμως παρουσίαζε ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, όπως αρρυθμία στη καρδία και υποθερμία. Αρχικά το κάθε βρέφος μπήκε μέσα στη θερμοκοιτίδα του και το ένα αναμενόταν να μη ζήσει.. Μια νοσοκόμα ενέργησε ενάντια στους κανονισμούς του νοσοκομείου και τοποθέτησε και τα δυο βρέφη στην ιδια θερμοκοιτίδα… Όταν βρέθηκαν μαζί, το πιο υγιές από τα δυο άπλωσε το χεράκι του και αγκάλιασε το αδελφάκι του…. Οι χτύποι της καρδιάς του αδύναμου μωρού αμέσως σταθεροποιήθηκαν και η θερμοκρασία του αυξήθηκε στα κανονικά επίπεδα…Μετά από λίγες μέρες τα πήραν ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ οι γονείς τους και πήγαν σπίτι τους!!!”
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1396.jpeg
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_2457.jpegΗ φωτογραφία των μωρών που συγκίνησαν
   

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot