Tuesday, July 31, 2012

Συνελήφθη στη Σητεία 22χρονος για οπλοκατοχή και παράνομη θήρα

Με δυο λαγούς ... πιάστηκε ένας 22χρονος

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και παράνομη θήρα στην Σητεία.


Συνελήφθη χθες νωρίς το πρωί, στα Μουλιανά του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Κ.Α.Ε. Σητείας, ένας 22χρονος για οπλοκατοχή και παράνομη θήρα.
Ειδικότερα, μετά από καταγγελία των υπαλλήλων της θηροφυλακής Σητείας, σχετικά με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε αγροτική περιοχή των Μουλιανών με σκοπό το παράνομο ξυνήγι, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος. Στη θέα των αστυνομικών, ο νεαρός πέταξε έξω από το αυτοκίνητο ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ο αριθμός του οποίου είχε αλλοιωθεί και τράπηκε σε φυγή πεζός.
Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγο αργότερα. Σε έρευνα που διενήργησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε ένας αυτοσχέδιος προβολέας και κατά την αστυνομική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, προέκυψε ότι είχε θηρεύσει παράνομα δύο λαγούς.
Αυτοσχέδιος προβολέας και κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν. Το κυνηγετικό όπλο θα αποσταλεί στην Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot