Friday, June 29, 2012

Κρητικός σε έρευνα της ΓΑΔΑ για υπόθεση αγοραπωλησίας όπλων



Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης,  η είδηση ότι γνωστός καλλιτέχνης από την Κρήτη μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά από εντολή που έλαβαν οι αστυνομικές αρχές, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για υπόθεση εμπορίας όπλων.


Η εντολή που δόθηκε από την ΓΑΔΑ χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ήταν να εντοπιστεί ο καλλιτέχνης και να γίνει άμεσα μεταγωγή του.

Το σήμα στάλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Ρέθυμνο ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στον καλλιτέχνη διαπιστώθηκε η κατοχή όπλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταφορά στη Ζάκυνθο συνδέεται με άλλο πρόσωπο, συνεργάτη του Ρεθεμνιώτη καλλιτέχνη, που εμπλέκεται σε υπόθεση παραλαβής φορτίου από τη Νάπολη στο οποίο υπήρχαν διαφόρων τύπων όπλα. Ο Ρεθεμνιώτης μάλιστα φαίνεται ότι ήταν ο τελικός παραλήπτης του φορτίου.

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΑΔΑ.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου που επιβεβαίωσαν την διεξαγωγή έρευνας στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Κρητικού ωστόσο περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.


http://www.flashnews.gr

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot