Thursday, June 28, 2012

Με επιτυχία η απονομή απολυτηρίων στο ΣΔΕ Σητείας

Χθες 27/06/2012 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχολική χρονιά για το ΣΔΕ Ιεράπετρας, παράρτημα Σητείας.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί διοργάνωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό  της απονομής απολυτηρίων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.
Αρχικά τον λόγο πήρε εκπρόσωπος του Δήμου Σητείας ο κ. Ιωάννης Αυγουστινάκης. Στην συνέχεια μίλησε η ψυχολόγος κ. Σταυρούλα Δελημπαλταδάκη, η κ. Κατερίνα Γουλιέλμου οι οποίες μίλησαν για την το Δίκτυο Εναλλακτικής οικονομίας Σητείας. Στην συνέχεια τον λόγο είχε ο Διευθυντής του ΣΔΕ Ιεράπετρας κ. Πατεράκης ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα των ΣΔΕ και των εκπαιδευτικών.
Οι μαθητές με την βοήθεια του καθηγητή ΣΔΕ κ. Χριστόφορου Παπαδάκη παρουσίασαν ένα βίντεο για τα δύο χρόνια που πέρασαν οι απόφοιτοι του σχολείου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι απόφοιτοι τραγούδησαν κάποια τραγούδια.
Στην συνέχεια δόθηκαν τα απολυτήρια στους 12 αποφοίτους.
Στο τέλος το συγκρότημα του κ. Κώστα Βουτυράκη ανέλαβε το υπόλοιπο πρόγραμμα και οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν στο χορευτικό μέρος.




http://radiolasithi.gr/

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot