Wednesday, May 30, 2012

Μαρτυρία σοκ: Ο οδηγός με κατέβασε από το λεωφορείο για 0,20 ευρώ και με βίασαν

«Φοβόμουν να πάω σπίτι με τα πόδια στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Του είπα να κρατήσει την ταυτότητά μου για να φέρω την επόμενη μέρα τα 20 λεπτά. Με πέταξε έξω», καταθέτει η 22χρονη που ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε άγρια.



Ανατριχίλες προκάλεσε στους αστυνομικούς η πρώτη κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας της νομικής η οποία αναγκάστηκε να κατέβει από το τελευταίο λεωφορείο της γραμμής επειδή της έλειπαν 20 λεπτά του ευρώ για να αγοράσει εισιτήριο στο Νότινγκαμ της Αγγλίας.

«Παρακαλούσα τον οδηγό να περιμένει λίγα λεπτά να βγάλω λεφτά από το μηχάνημα. 

Οι άλλοι επιβάτες δεν είχαν αντίρρηση. Είπα να πληρώσω παραπάνω χρήματα την επόμενη φορά. Ο οδηγός, όμως, ήταν ανένδοτος», κατέθεσε η κοπέλα η οποία αντί για 5 ευρώ είχε στο πορτοφόλι της 4.80...

Σύμφωνα με την μαρτυρία της η φοιτήτρια λίγα μέτρα αφότου κατέβηκε από το λεωφορείο δέχτηκε επίθεση από άγνωστο και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάται από τη νύχτα της επίθεσης.
«Θυμάμαι να παρακαλάω τον οδηγό και να λέω ότι στη στάση θα με περίμενε η μαμά μου η οποία θα του έδινε τα 20 λεπτά. Με κατέβασε και μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο.

 Πονούσα παντού», καταθέτει η κοπέλα. Οι αρχές πιστεύουν ότι της επιτέθηκε ο 19χρονος Τζόζεφ Μόραν ο οποίος την χτύπησε τόσο άσχημα που ακόμη και η μητέρα της δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει.
Η μητέρα της είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητο να συναντήσει τη κόρη της η οποία της τηλεφώνησε αμέσως μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατούσε μέχρι να βρεθούν σε πιο κεντρικό σημείο (η μητέρα της δεν γνώριζε καλά τους δρόμους στην περιοχή).

Όταν η μητέρα έφτασε στη στάση και το κορίτσι δεν φαινόταν πουθενά της τηλεφώνησε στο κινητό. Άκουγε αντρικά μουγκρητά και στα δύο τηλεφωνήματα ενώ μετά η σύνδεση δεν ήταν εφικτή. Αστυνομικοί περιπολικού που έτυχαν να περνούν από το σημείο, είδαν την μητέρα σε κατάσταση πανικού και σταμάτησαν να ρωτήσουν τί συνέβαινε.
 Της είπαν ότι είχαν μόλις βάλει στο ασθενοφόρο ένα κορίτσι άσχημα κακοποιημένο που είχε πέσει θύμα βιασμού.

Λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβαν τον 19χρονο ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν πείραξε το κορίτσι αλλά το γλίτωσε από τα χειρότερα καθώς η παρουσία του έκανε τον βιαστή να τρομάξει και να φύγει τρέχοντας.

Η κοπέλα βρέθηκε να κάθεται στον δρόμο με τα γόνατά της στο στήθος. Ηταν γυμνή από τη μέση και κάτω και αιμορραγούσε άσχημα.

▶ Share this article :
0 comments