Friday, April 27, 2012

Σοκ στη Λεμεσό με 15χρονο!

Φωτογραφία για Σοκ στη Λεμεσό με 15χρονο
Συγκλονισμό προκαλεί η είδηση αυτοκτονίας ενός 15χρονου από την Αγία Φύλα στη Λεμεσό, αφήνοντας πίσω ...




ερωτήματα για το τι μπορεί να τον έσπρωξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισας στην Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», ο μαθητής της Α’ Λυκείου την περασμένη Δευτέρα, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του, μπήκε στο μπάνιο κι αφού έβαλε τη μουσική πολύ δυνατά, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το θόρυβο που προκλήθηκε από το όπλο αντιλήφθηκε γείτονας, ο οποίος αμέσως πήγε στο σπίτι του νεαρού και μαζί με τη μητέρα του 15χρονου τον βρήκαν νεκρό στο μπάνιο.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ανήλικος προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση είναι ακόμη άγνωστοι, αν και στο διαδίκτυο πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να ήταν ερωτική απογοήτευση ή να είχε προβλήματα με τους γονείς του ή ακόμη ότι χρωστούσε χρήματα σε κάποιο από τον οποίο είχε αγοράσει τσάκρες για το Πάσχα.

Αυτά τα σενάρια, όμως, φαίνονται να απορρίπτονται από στενό οικογενειακό του πρόσωπο, το οποίο με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει: «Ο λόγος δεν ήταν ερωτική απογοήτευση και αν δεν ξέρετε να μην μιλάτε. Οι γονείς δεν είχανε καμία ιδέα και δεν ευθύνονταν. Και να μην αναφέρετε τη λέξη αυτοκτονία γιατί μαυρίζετε τη μνήμη του…».

«Ο λόγος είναι άλλος» συνεχίζει το ίδιο άτομο στην ίδια σελίδα, «όχι ερωτική απογοήτευση. Περιμένατε να το κάνει αυτό για μία κοπέλα; Λάθος σας. Ο Μ. μας ήταν πολύ πιο δυνατός. Ο λόγος ήταν άλλος που τον οδήγησε σε αυτό. Θα το πληρώσει. Δεν θα μείνει έτσι».

Φίλος του 15χρονου, στην ίδια σελίδα, έγραψε λίγα λόγια για τον άδικο χαμό του νεαρού. «Ο Μ. θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Για εμάς τους φίλους του ο Μ. ήταν η ψυχή της παρέας. Πάντα μας έκανε να γελάμε με τα δικά του αστεία και ήταν χαμογελαστός. Σου εύχομαι φίλε μου καλό ταξίδι και είμαι σίγουρος ότι έχεις κερδίσει μια θέση στον παράδεισο».
24ωρο

▶ Share this article :
0 comments